Детски разделители за книги №2 и 3


Ето ги и първите разделители, които предлагаме за размяна при описаните условия. 😉

Номер 2  е елен, който се е превърнал в дракон, както твърди авторката на рисунката. Трябва да ви призная, че си имах проблеми с нея, защото при изпълнението съм допуснала грешка, като съм оцветила пламъка в зелено, вместо в жълто. В крайна сметка се споразумяхме, че грешката би могла да се поправи, ако се измисли приказка за дракон, който е ял много трева и затова вместо в жълто изригва пламъци в зелено. (Не, не се задълбочихме дотам да обсъждаме менюто на дракона с жълтите пламъци. 😛 )

*

Номер 3 е замъче. Ако трябва да бъдем съвсем точни – най-малкото от всички замъчета, замъци и замъчища, които са били нарисувани и очакват да бъдат превърнати в разделители за детски книги.
И тук съм допуснала грешка при изпълнението, но тя не стана повод за спорове и измисляне на приказки, тъй като е пренебрежимо малка – прозорчето на вратата трябвало да бъде зелено, вместо червено. Обещах да внимавам повече, в противен случай авторката ще ми забрани да използвам нейни рисунки. Ъхъм, това е сериозно предупреждение, а дори не е запозната със Закона за авторското и сродните му права. 😉

Вие сте на ход!

Поздрави и приятно четене в слънчевите паркове. 😉

Comments
2 коментара to “Детски разделители за книги №2 и 3”
  1. Милена каза:

    Йеее, страхотни са! Заплюваме си …кое, кое… не мога да избера! Хайде, ще оставим трудния избор за когато и ние направим наши. Сега през пролетната ваканция! Ех, колко ми харесва това, благодарим на тандема автор-изпълнител:))

  2. deni4ero каза:

    Верно са страхотни! А изпълнителят … е, па, малко повече да внимава, деее 😛
    Страхотни сте и двете! Казах!

Вашият коментар