Before and after


(Превъплъщенията на един кашон)

Преди – В началото е бил използван, за да се транспортират в него плодове или зеленчуци; след като бил разтоварен от тях, една известна верига супермаркети го поставила на изхода (след касите), за да могат хората, които са си забравили торбите за многократна употреба, да сложат в него покупките си и да ги занесат у дома.

След – Попаднал в дома на две девойки, които имали нужда от етажерка, за да прави компания на Закса и за да подреждат по нея кремове, гребенчета, шноли, и… да закачат герданите на място, различно от стена.

Няколко събратя на този кашон, които надничали през прозореца на терасата и забелязали превъплъщението му, проговорили на кашонски 😉 „Искаме и ние, искаме и ние, но даже да сме още по- и различни. Може ли, може ли?“

Може разбира се, попаднали сте точно на мястото, където лудостта няма почивен ден, а въображението не признава ограниченията на формата и материала. Попаднали сте във фризьорския салон за кашони. 🙂

Advertisements
Comments
One Response to “Before and after”
  1. Какво прекрасно преобразяване за стария кашон. Ако някой ми беше казал преди това че той ще може да се превърне в тази красотичка – нямаше да му повярвам!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: