Истинският отговор на EVN


Обявлението бе залепено на входа десет – петнадесет дни преди посочената дата. Не съм споделила по-рано, защото чаках да мине ремонтът.

Не мога да не споделя задоволството си – на първо място от навременното предупреждение; на второ място, че спазиха обявените часове от – до; на трето, но не на последно място, че жалбите ни дадоха резултат.
Това, че вече десет часа не е прекъсвало електрозахранването е постижение. Ще чакам най-малко седмица, разбира се, преди да се възрадвам напълно.

Благодаря на всички, които проявиха съпричастност. Още повече благодаря на тези, които се присъединиха към протестите ми и също подадоха жалба. На тези, които не го направиха, защото са примирени или страхливи искам да кажа, че не съжалявам, че ние го направихме и вместо тях, но нека все пак помислят…, дали и докога биха искали да живеят така.

Споровете ни с ВиК Стара Загора продължават. Предвид „отзивчивостта“ им и „адекватните“ им реакции ни се очертава колективна среща в съда. 🙂

Advertisements
Comments
2 Коментари to “Истинският отговор на EVN”
  1. Меми каза:

    Ооо, това как ми харесва… Браво! Успех и т.н., казано с други думи – смачкайте некадърните …некадърници! Докато не се променят. Браво.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: