Отговорът на EVN


Публикувам го веднага, защото така е справедливо, нали? Няма да коментирам, защото просто няма какво да се коментира в него…

Уважаема госпожо Василева,

Благодарим за Вашия e-mail.

Ще Ви бъдем благодарни при възможност да уточните с какво можем да Ви бъдем полезни.

При желание наши специалисти да извършат проверка посочете клиентски номер или номер на измервателна точка, точен адрес на обекта и  титуляр на чието име се заплаща консумираната ел.енергия. Предварително благодарим за предоставената информация.

Използваме възможността да Ви информираме за подобрената функционалност на телефона за автоматична проверка на сметки 0700 10 207. Това е лесен начин за получаване на актуална информация за обща стойност на дължима сума, като  вече с едно обаждане могат да се проверяват задълженията на повече от един обект, снабден с електроенергия на територията на Югоизточна България, чрез въвеждане на ИТН (номер на измервателна точка). Важно е да отбележим, че информацията се обновява ежедневно.

Отново сме на Ваше разположение на телефон 07001 7777, на e-mail: info@evn.bg или лично във Вашият Клиентски Енерго Център.

С Уважение:

Д.Маринова

Екипът на EVN България

Интернет страница: www.evn.bg

Advertisements
Comments
8 Коментари to “Отговорът на EVN”
 1. deni4ero каза:

  ъъъъъъ … ъ … wtf?

 2. vilford каза:

  Любопитно… Толкова много думи, а количеството информация в отговора клони към нула.

  Крайно време е да обявим конкурс между различни видове държавни институции, монополни компании и други звена, финансирани (задължително) от граждани/осигуряващи се/абонати. Темата на конкурса ще бъде кой ще напише най-дълго писмено „становище“, в което да успее да не заеме никаква позиция, да не даде никаква информация и да не поеме абсолютно никакви ангажименти, като в същото време оставя у читателите усещането, че абсолютно всико е под контрол и няма причини за безпокойство/недоволство. Конкурсът ще бъде изключително оспорван, защото участниците са способни…

 3. nousha каза:

  Да си бяха взели някой грамотен да им ги напише тия – очевидно стандартни формуляри за отговор, много ме дразни институция от подобен ранг да праща такива неграмотности… Съдържанието няма да коментирам, то такова няма…

 4. Меми каза:

  Изроди!
  Писмото в превод:

  „Уважаема г-жо Бла-бла,

  Не ни пука какво искате от нас, не разбираме. Важното е какво ние искаме от вас – да ни плащате! Наши специалисти веднага ще дойдат, за да можете да продължите да ни плащате. Можете да ни платите по-бързо по този начин, или да ни се обадите – за да ни платите по-бързо, разбира се – на този номер.
  Отново сме на разположение за плащане на този номер и вашия личен клиентски център ЗА ПЛАЩАНЕ НА СМЕТКИ!“

  Изроди!

  Вили, много си права за кухите отговори от институциите, само в едно грешиш – вече никой няма „усещането, че абсолютно всичко е под контрол и няма причини за безпокойство/недоволство“!

 5. вили каза:

  Мдааааа! Колко правилно Меми преведе писмото! А всичко това ми припомни един виц:
  Звъннал Пешо по телефона и като чул гласът отсреща попитал ВиК ли е? Не, не е ВиК. Енергото е. Тогава Пешо казал А и на вас, и на вас…..

 6. Георги Фурнаджиев каза:

  Съдържателната част е

  При желание наши специалисти да извършат проверка посочете клиентски номер или номер на измервателна точка, точен адрес на обекта и титуляр на чието име се заплаща консумираната ел.енергия. Предварително благодарим за предоставената информация.

  Останалото е толкова стандартно, че практимески е формуляр – инвариантен спрямо името на фирмата. Друг въпрос е, че в случая съдържателната част също говори, че отсреща никой не си прави труда да чете какво му пишеш.

 7. astilar каза:

  Георги, какво и е съдържателното на тази част? Ако ми пада бушонът, ще съм много доволна, че демоните са съгласни да ми проверят системата, за да отстранят повредата.
  Случаят не е такъв.

 8. Георги Фурнаджиев каза:

  Не бе, просто седи в кутийката от формуляра, предназначена за писане 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: