Игри за майки


Търсени също, като игри с майки при ясновидката Ждджве. 🙂

На мен са ми особено забавни! Игрите, а не предсказанията на ясновидката. Прилагам ги често и в количество, колкото поеме детето. Последно (преди няколко часа, буквално) облепих една стена в коридора с листи, за да рисуваме с цветни моливи по тях. 🙂

Малко по-рано през molif-чето попаднах в страницата на Крокотак и тутакси я публикувам тук, защото вероятно би могла да бъде от полза на търсещите „игри за майки“ или „игри с майки“, а за майките, които просто обичат да си намират общи занимавки с децата и не се притесняват от това, че пичовските ще ги изгледат пренебрежително, ще бъде истинско удоволствие и вдъхновение да попаднат при Крокотаците.

Да се забавляваме, заедно с децата си! Най-добре ще ги научим на „нещо“, ако ги обичаме. 😉

Реклами
Comments
4 коментара to “Игри за майки”
 1. vilford каза:

  Как да участвам в подобни игри, след като миналата година осъзнах, че никога няма да достигна нивото на госпожата от детската градина. Миналата есен цялата група трябвало да правят апликации с есенни листа (като в Крокотак). Тъй като госпожата им помага, им дала възможност всяко дете да си избере какво иска да направи – животни, цветя и т.н. И както се очаква моят син заявил, че иска кола.
  Е, не вярвах, че може да се направи хубава спортна кола от есенни листа, но учителката му ме опроверга!
  😀

 2. deni4ero каза:

  аз пък се запалих по кестеновите животни, сега остава да съберем кестени.

 3. krokotak каза:

  Искренно ме развесели с тези Крокотаци. За такава формулировка „Игри за майки“ дори не се бях сещала. Но всъщност, си е точно така. „Тези игри“ са начин да опозная по-добре детето си, защото колкото и да чета в книгите за това как се възпитават децата, на практика не се получава точно така.
  За детето не е важен крайния резултат, а времето в което то и майка му са се опитвали да направят някаква картинка, апликация или занимавка. Решавали са неговите проблеми:)

  Благодаря за хубавите думи за КРОКОТАК.

 4. astilar каза:

  vilford, Крокотак ти е отговорила чудесно.
  deni4ero, събирането също е изключително приятно занимание. Ще видиш колко уникални кестени има в парка, ако съдиш за тях по радостта на децата. Не е изключено да започнеш събирането с две хлапета до теб, а да го завършиш заобиколена от десетина. 🙂
  Крокотак, удоволствието е изцяло мое. 🙂 И това не са просто думи. С моята дъщеря „работим“ заедно, докато се забавляваме. Обикновено тя помага на мен, но от известно време иска да прави и нещо свое, а в твоята страница има прекрасни и лесни за осъществяване идеи. Ще я препоръчвам винаги, когато взимам идея от там! Поздрави и до нови срещи!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: