Ех


Ех, ех, ех, ех,
ех, ех,
ехех, ех, хе
хе, хеехе, ех!

Няма ме, ех, защото в главата ми прекалено много мисли, ех, се въртят. И нито една не е по-важна от другата, ех, ще изчакам малко да се поразминат, да се поборят помежду си и победилата ще обявя първа тук. После и другите, ех, няма начин да не ги споделя. 🙂 И ех, не се случва за първи път, та вече си знам, хехе.

Радвам се, ех, че дойде март и мога да карам колата без да светят фаровете през деня. Хехе, акумулаторът също се радва, щото претърпя разни премеждия напосладък, ех, милият.

Да показвам разни нещица, ех, имам. За ангели хранители, прекрасни, ех, да ви разкажа. Ех, вярвам в тях и си имам причини! И за причините ще разкажа, но някога, ех.

Хехеехехех за полицията в българия се засилих да пиша, но се спрях, ех, за да цензурирам написаното, че иначе щеше да е предимно пиииип, ех. Грозна картина. Ние си мислим, че ни пазят, а те си чешат ехех.

Ех, ех, ех, ех,
ех, ех,
ехех, ех, хе
хе, хеехе, ех!

Advertisements
Comments
4 Коментари to “Ех”
 1. deni4ero каза:

  еееееееееееех!

 2. Mari-ana каза:

  Ех ехеееееех пак подхвърляш само интересни мисли с обещания за още, и обещания за обяснения и… Ехехехехеееееех хвърляш стръв, а Любопитка Карамногознайкова направо пощурява от любопитство. 😀 Готви се, някой ден ще ти налети на живо и няма отърване, ще има да говориииш… Ехехехе хе хе хеее 😀

 3. вили каза:

  Както винаги си пишеш и ни оставяш сами да правим догадки. Аз този път предположения не правя, защото все не уцелвам. И затова и аз ще попея с ех ех ехееей (все пак сме в сезона на Music Idol) 😛 😛

 4. vilford каза:

  Брех!
  😀

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: