Горят крилата на Икар


Горят, а сърцето ми плаче. Панаир за спонсорите. Тъп, тъп, че чак вдлъбнат сцинарий на церемонията по връчване на годишните награди на САБ.

Тц, няма да мърморя. Ще си помрънквам наум и ще плача инкогнито… Точно 30 теми си набелязах, докато гледах „церемонията“. Светкавици и гръмотевици, кажете, защо си причинявам това?

Advertisements
Comments
2 Коментари to “Горят крилата на Икар”
  1. razmisli каза:

    Кажи нещо повече, моля. Иначе ние тук седим и тънем в неведение 😉 За какво падение става дума?

  2. astilar каза:

    Добре сте си в неведението. 🙂 И аз щях да съм така щастлива, ама сестра ми ме помоли да гледам и да „докладвам“. ОК, отговорих й, за теб ще се жертвам. Може да стискам зъби и да мърморя, но захвана ли нещо го довършвам. Освен, че съм генетично обременена с театър, детството и половината от трудовия ми стаж са минали там… По тази причина много лично приемам комерсиализирането и масовизацията (знам, че няма такава дума)на спектаклите.
    Панаир. Това за мен беше спектакъла снощи. Написах за спонсорите, защото на сцената те дефилираха с по-голямо самочувствие от театралите. Елементарен пример, за който се сещам – по време на церемониите за връчване на Оскар не съм виждала ни един чичко паричко да връчва награда.
    За истеричните водещи не ми се разказва. За нищо не ми се разказва… Мога да издиря запис, но не препоръчвам на никого да го гледа, освен ако не е мазохист. 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: