Каква искам да стана?


В отговор на Майк Рам, закъснял, поради непохватността ми да въведа връзка към поста му 😦

1. Когото бях дете мечтаех да стана балерина. Ако кюфтетата можеха да бъдат балерини, определено щяха да се осъществят мечтите ми 🙂 И на уроци по балет ходих даже, веднъж или два пъти (не си спомням, но каузата беше обречена). Битието на кюфте в детска възраст не е особено радостно и си спомням смеха, с който един от познатите на моите родители прие отговора на въпроса му каква искам да стана. Когато пораснах, обаче и аз имах повод да се посмея във връзка с неговото професионално ориентиране 🙂 Оказа се, че Б. бил ветеринарен доктор, а пък аз си го знаех като партиен, дето нищо не прави.

Малко по-късно бях това, което искам да бъда – актриса. Прекрасно е, незабравимо! Благодаря на Ники Априлов, на Владо Попов (светла да е паметта ти при звездите, за които ни разказваше), на Мама Дена, на Ицо (който разчете подадените знаци, че не е стабилна стълбата върху, която танцувам), на Ганчо (който ни возеше и търпеше цялата детска глъч)!

Продължих мечтата си да бъда актриса, но баща ми, носещ същото бреме, постоянно попарваше амбициите ми. Добре, съгласих се, ще стана режисьор 🙂 Не станах :(, поради една неразбория в документите ми, която би могла да бъде тема на друг разказ.

Станах… и като лягам и като ставам пак съм си аз 🙂 Управлявам живота си и реагирам адекватно на всички изненади, благодарна съм, че живота ми поднася изненади, дори и когато не са много приятни. Не съжалявам за нищо и много бих искала така да продължи.

2. До края на 2008 бих искала да разбера каква искам да стана :), въртят ми се из главата доста неща, които не са свързани, нито с балета, нито с актьорското майсторство 🙂 Искам да живея в Африка. Искам дъщеря ми да има братче или сестриче. Искам да съм по организирана. Искам да имам повече работа, за да се мобилизирам. Аз искам… Абе лъвска му работа 🙂

Това, което ми дава увереност, че ще успея е подкрепата на моето семейство. Не винаги безрезервна, за което също им благодаря.

П.С. Забравих, че искам един лаптоп, ама това е лесноизпълнимо.

Comments
3 коментара to “Каква искам да стана?”
 1. Майк Рам каза:

  Надушвам, че сме от една порода 🙂 Нещо само с лъвове се запознавам напоследък.

  Много се радвам, че се включи в поредната ми зарибявка – радвам се, че и толкова много си приличаме – хем лъвове, хем полу-актьори, полу-режисьори 🙂

  Пожелавам ти през тази година да имаш по-голяма яснота какво искаш да постигнеш и да имаш волята да го направиш. Пожелавам същото и на себе си, пък дано успеем! 🙂

 2. astilar каза:

  Благодаря за пожеланията! Разбира се, че ще успеем!

  Моля за извинение, че се наложи да чакаш одобрение. Не е умишлено, просто още си изяснявам настройките.

 3. gabi каза:

  http://www.facebook.com/pages/My-dream-is-to-be-an-actress/237800722969481 питайте ако имате някакви въпроси,разгледайте и ако това е и вашата мечта се присъединете!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: